Kert-, park és útépítés

Többéves tapasztalatunkkal mi lehetünk az ideális partnere.

Akár az üzleti vagy állami szektorból, akár magánszemélyektől érkezik a megbízás, mi - a Kleinhaus-Hungary Kft. - rendelkezünk a szükséges szakértelemmel  és munkaerővel ahhoz, hogy a legkülönbözőbb projektek kivitelezésében hatékonyan közremüködjünk.

Fő profilunk: a térkövezés köz- és magánterületeken.
A tervezéstől a fugázásig minden munkafázist ránk bízhat.

Szolgáltatásaink:

  • tervezés
  • tereprendezés és aljzat előkészítés
  • betonkő, burkolótégla és terméskő burkolatok lerakása
  • csatornák, vízelvezető árkok kiépítése és szegélyezés
  • térkövezés felújítása
  • térkövezés aszfaltutak mentén
  • kertépítés, parkosítéás, stb.

Kérje árajánlatunkat, mindenkor szívesen állunk rendelkezésére!

Szilárd burkolatú területek és zöldterületek karbantartása

Teljes körű szolgáltatás, tökéletes eredmény. Ez a Kleinhaus!

Gondozzuk a kerteket, parkokat és zöldövezeti létesítményeket közterületeken és magánterületeken egyaránt. Kiszámítható költségvetés és jól szervezett folyamatok; velünk mindig optimális eredményeket érhet el.

A visszametszések, a fűnyírás és a beültetett területek kigyomlálása mellett bármely szilárd burkolatú terület takarítását is vállaljuk. A téli hónapokban különösen fontos a hóeltakarítás. A 24 órás téli útkarbantartó szolgálatunk biztosítja az utak állandó hó- és jégmentességét.

Képzett szolgáltató csapataink a legújabb műszaki és munkabiztonsági előírásokat betartva dolgoznak. A szolgáltatásként végzett munkálatokat az elszámolás átláthatósága érdekében beszámolók formájában azonnal dokumentáljuk.

Ha Ön közterületen vagy magánterületen működő játszóterek üzemeltetéséért felel, megbízhat minket a karbantartással, a javítási munkálatokkal és az ellenőrzésükkel. Munkatársaink részt vettek a DINSPEC79161 szabvány szerinti képzésben és ilyen tanúsítvány birtokában rendelkeznek a megfelelő képesítéssel, hogy az Ön által üzemeltetett játszótereken fenntartsák a rendet és gondoskodjanak a biztonságról.